Nabeschouwing Bristol City - Millwall (0-1) || Championship 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Bristol City het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Millwall (0-1)

Het Championship duel tussen Bristol City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 0-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Shaun Hutchinson, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Nield, waardoor Millwall de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Bristol City - Millwall 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Bristol City Wissel Taylor Gardner-Hickman voor Matty James Bristol City
55' Wissel Bristol City Wissel Mark Sykes voor Andreas Weimann Bristol City
62' Wissel Millwall Wissel Aidomo Emakhu voor Duncan Watmore Millwall
71' Wissel Millwall Wissel Kevin Nisbet voor Tom Bradshaw Millwall
72' Wissel Bristol City Wissel Sam Bell voor Anis Mehmeti Bristol City
72' Wissel Bristol City Wissel Nahki Wells voor Tommy Conway Bristol City
74' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Brooke Norton-Cuffy Millwall
77' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor Mark Sykes Bristol City
85' Wissel Millwall Wissel Ryan Longman voor Zian Flemming Millwall
85' Wissel Millwall Wissel Danny McNamara voor Brooke Norton-Cuffy Millwall
92' Doelpunt Millwall Doelpunt Shaun Hutchinson met assist van Billy Mitchell Millwall 0-1
97' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Ryan Leonard Millwall
97' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Joe Williams Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Millwall
Opstellingen Bristol City - Millwall
De opstellingen van Bristol City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Millwall

Bristol City en Millwall treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Millwall in de Championship vond plaats op 12 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 8 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Bristol City. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 5
Winst Millwall 8
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 8e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 16e plaats.