Nabeschouwing Cardiff City - Blackburn Rovers (0-0) || Championship 2023/2024

Dinsdag 20 februari 2024 - 20:45 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Cardiff City het dinsdag 20 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Blackburn Rovers (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Cardiff City en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Blackburn Rovers, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Cardiff City, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Leigh Doughty niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Blackburn Rovers
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
99
128
Gevaarlijke aanvallen
32
29
Passes
419
624
Overtredingen
10
12
Buitenspel
5
1
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Cardiff City - Blackburn Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Dominic Hyam Blackburn Rovers
57' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andrew Moran voor Yasin Ayari Blackburn Rovers
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel John Buckley voor Jake Garrett Blackburn Rovers
61' Wissel Blackburn Rovers Wissel Tyrhys Dolan voor Sam Gallagher Blackburn Rovers
66' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Sondre Tronstad Blackburn Rovers
67' Wissel Cardiff City Wissel Ollie Tanner voor Josh Bowler Cardiff City
75' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor John Buckley Blackburn Rovers
79' Wissel Cardiff City Wissel Famara Diédhiou voor Kion Etete Cardiff City
79' Wissel Cardiff City Wissel David Turnbull voor Rubin Colwill Cardiff City
93' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Dimitrios Goutas Cardiff City
93' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Ryan Wintle Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Blackburn Rovers
Opstellingen Cardiff City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Cardiff City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
41 Matthew Turner K
30 Josh Wilson-Esbrand V
38 Perry Ng V
8 Joe Ralls M
19 Romaine Theodore Sawyers M
15 David Turnbull M
48 Cian Ashford M
32 Ollie Tanner A
20 Famara Diedhiou A
Formatie 3-4-2-1
Coach John Eustace
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
12 Leopold Wahlstedt K
14 Billy Koumetio V
4 Connor O'Riordan V
21 John Buckley M
7 Arnór Sigurdsson M
10 Tyrhys Dolan M
24 Andrew Moran M
18 Dilan Kumar Markanday A
33 Semir Telalovic A
Voorbeschouwing Cardiff City - Blackburn Rovers

Cardiff City en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 29e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cardiff City als Blackburn Rovers wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cardiff City 5
Winst Blackburn Rovers 5
Gelijkspel 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 14e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Cardiff City - Blackburn Rovers Opstelling Cardiff City Opstelling Blackburn Rovers Live Cardiff City - Blackburn Rovers Live Cardiff City - Blackburn Rovers kijken Cardiff City - Blackburn Rovers kijken Live Cardiff City - Blackburn Rovers stream Cardiff City - Blackburn Rovers Fox Sports Nabeschouwing Cardiff City - Blackburn Rovers Uitslag Cardiff City - Blackburn Rovers Statistieken Cardiff City - Blackburn Rovers Championship 2023/2024 Cardiff City - Blackburn Rovers wedden Cardiff City - Blackburn Rovers gokken Cardiff City - Blackburn Rovers Unibet