Nabeschouwing Cardiff City - West Bromwich Albion (0-1) || Championship 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Cardiff City het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - West Bromwich Albion (0-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 0-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Jeremy Sarmiento, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor West Bromwich Albion uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Cardiff City - West Bromwich Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel West Bromwich Albion Wissel Brandon Thomas-Asante voor Jed Wallace West Bromwich Albion
50' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Jeremy Sarmiento met assist van Alex Mowatt West Bromwich Albion 0-1
56' Wissel Cardiff City Wissel Ryan Wintle voor Joe Ralls Cardiff City
56' Wissel Cardiff City Wissel Jonathan Panzo voor Mahlon Romeo Cardiff City
56' Wissel Cardiff City Wissel Ike Ugbo voor Yakou Méïté Cardiff City
65' Wissel Cardiff City Wissel Matt Phillips voor Jeremy Sarmiento Cardiff City
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel Rubin Colwill voor Callum Robinson West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel Tom Fellows voor Grady Diangana West Bromwich Albion
74' Wissel West Bromwich Albion Wissel Jayson Molumby voor Okay Yokuşlu West Bromwich Albion
74' Wissel West Bromwich Albion Wissel Josh Maja voor John Swift West Bromwich Albion
76' Wissel Cardiff City Wissel Kion Etete voor Ollie Tanner Cardiff City
87' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Josh Bowler Cardiff City
88' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Darnell Furlong West Bromwich Albion
90' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Kyle Bartley West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - West Bromwich Albion
Opstellingen Cardiff City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Cardiff City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.