Nabeschouwing Huddersfield Town - Sheffield Wednesday (4-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Huddersfield Town het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Sheffield Wednesday (4-0)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 4-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 63e minuut dacht Huddersfield Town op voorsprong te komen via een doelpunt van Bailey-Tye Cadamarteri. Helaas voor Huddersfield Town werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 68 minuten was het Matthew Pearson die Huddersfield Town op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Mallik Wilks dacht na 73 minuten te scoren voor Huddersfield Town, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Huddersfield Town via Alex Matos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Huddersfield Town uiteindelijk een bescheiden 4-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Huddersfield Town - Sheffield Wednesday 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Huddersfield Town Wissel Radinio Balker voor Huddersfield Town
24' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Ben Wiles Rhys Healey Sheffield Wednesday
34' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Kristian Pedersen Huddersfield Town
47' Wissel Huddersfield Town Wissel Brodie Spencer voor Huddersfield Town
58' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Brahima Diarra voor Bojan Radulović Sheffield Wednesday
63' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Bailey-Tye Cadamarteri met assist van Ike Ugbo Huddersfield Town
68' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Matthew Pearson met assist van Sorba Thomas Huddersfield Town 1-0
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Josh Koroma voor Ben Wiles Sheffield Wednesday 2-0
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ian Carlo Poveda voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
73' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Mallik Wilks met assist van Michael Smith Huddersfield Town
76' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Sorba Thomas Jonathan Hogg Huddersfield Town 3-0
79' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Alex Matos Huddersfield Town
80' Wissel Huddersfield Town Wissel Josh Koroma voor Huddersfield Town 4-0
81' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ben Jackson voor Radinio Balker Sheffield Wednesday
82' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Momo Diaby voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
82' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Reece James voor Kristian Pedersen Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Sheffield Wednesday
Opstellingen Huddersfield Town - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Huddersfield Town en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.