Nabeschouwing Hull City - Sheffield Wednesday (4-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Hull City het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Sheffield Wednesday (4-2)

Het Championship duel tussen Hull City en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 4-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Sheffield Wednesday
Goals
4
2
LIVE Hull City - Sheffield Wednesday 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Sheffield Wednesday
Opstellingen Hull City - Sheffield Wednesday

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hull City - Sheffield Wednesday

Hull City en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 1 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sheffield Wednesday slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 9
Winst Sheffield Wednesday 3
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 20e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hull City - Sheffield Wednesday Opstelling Hull City Opstelling Sheffield Wednesday Live Hull City - Sheffield Wednesday Live Hull City - Sheffield Wednesday kijken Hull City - Sheffield Wednesday kijken Live Hull City - Sheffield Wednesday stream Hull City - Sheffield Wednesday Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Sheffield Wednesday Uitslag Hull City - Sheffield Wednesday Statistieken Hull City - Sheffield Wednesday Championship 2023/2024 Hull City - Sheffield Wednesday wedden Hull City - Sheffield Wednesday gokken Hull City - Sheffield Wednesday Unibet