Nabeschouwing Ipswich Town - Millwall (3-1) || Championship 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Ipswich Town het woensdag 29 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Millwall (3-1)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ipswich Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Conor Chaplin. Ipswich Town vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Massimo Luongo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee Nathan Broadhead zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed Kevin Nisbet iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Millwall werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Millwall echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ipswich Town.

LIVE Ipswich Town - Millwall 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Conor Chaplin met assist van George Hirst Ipswich Town 1-0
12' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Massimo Luongo met assist van Conor Chaplin Ipswich Town 2-0
25' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Massimo Luongo Ipswich Town
37' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Zian Flemming Millwall
39' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Nathan Broadhead met assist van Leif Davis Ipswich Town 3-0
46' Wissel Millwall Wissel George Honeyman voor Aidomo Emakhu Millwall
46' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Honeyman Millwall
52' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Nathan Broadhead Ipswich Town
54' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Casper De Norre Millwall
61' Wissel Millwall Wissel Kevin Nisbet voor Tom Bradshaw Millwall
61' Wissel Millwall Wissel Billy Mitchell voor Casper De Norre Millwall
69' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Nathan Broadhead Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel Omari Giraud-Hutchinson voor Conor Chaplin Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel Kayden Jackson voor Wes Burns Ipswich Town
70' Wissel Ipswich Town Wissel Ryan Leonard voor George Hirst Ipswich Town
70' Wissel Millwall Wissel Dane Scarlett voor Zian Flemming Millwall
78' Doelpunt Millwall Doelpunt Kevin Nisbet met assist van Ryan Longman Millwall 3-1
78' Wissel Millwall Wissel Allan Campbell voor George Saville Millwall
89' Wissel Ipswich Town Wissel Jack Taylor voor Massimo Luongo Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Millwall
Opstellingen Ipswich Town - Millwall
De opstellingen van Ipswich Town en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.