Nabeschouwing Ipswich Town - Watford (0-0) || Championship 2023/2024

Woensdag 10 april 2024 - 20:45 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Ipswich Town het woensdag 10 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Watford (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Ipswich Town en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ipswich Town en Watford gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Samuel Barrott niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Watford
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
130
88
Gevaarlijke aanvallen
71
21
Passes
546
419
Overtredingen
12
15
Buitenspel
0
1
Corners
3
4
Wissels
5
3
LIVE Ipswich Town - Watford 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Harry Clarke Ipswich Town
57' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Kieffer Moore Ipswich Town
63' Wissel Ipswich Town Wissel Massimo Luongo voor Jack Taylor Ipswich Town
64' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Nathan Broadhead Ipswich Town
64' Wissel Ipswich Town Wissel Conor Chaplin voor Kayden Jackson Ipswich Town
67' Gele kaart Watford Gele kaart voor R. Porteous Watford
71' Wissel Ipswich Town Wissel Ali Al-Hamadi voor Kieffer Moore Ipswich Town
71' Wissel Watford Wissel Ismaël Koné voor Giorgi Chakvetadze Watford
79' Wissel Ipswich Town Wissel Luke Woolfenden voor George Edmundson Ipswich Town
86' Wissel Watford Wissel Emmanuel Dennis voor Vakoun Bayo Watford
93' Wissel Watford Wissel Tom Ince voor Y. Asprilla Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Watford
Opstellingen Ipswich Town - Watford
De opstellingen van Ipswich Town en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kieran McKenna
Voorbeschouwing Ipswich Town - Watford

Ipswich Town en Watford treffen elkaar in de 42e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Watford in de Championship vond plaats op 12 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 12 keer wist de ploeg van Ipswich Town te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Ipswich Town. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ipswich Town 4
Winst Watford 12
Gelijkspel 3
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 3e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ipswich Town - Watford Opstelling Ipswich Town Opstelling Watford Live Ipswich Town - Watford Live Ipswich Town - Watford kijken Ipswich Town - Watford kijken Live Ipswich Town - Watford stream Ipswich Town - Watford Fox Sports Nabeschouwing Ipswich Town - Watford Uitslag Ipswich Town - Watford Statistieken Ipswich Town - Watford Championship 2023/2024 Ipswich Town - Watford wedden Ipswich Town - Watford gokken Ipswich Town - Watford Unibet