Nabeschouwing Leicester City - Ipswich Town (1-1) || Championship 2023/2024

Maandag 22 januari 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Leicester City het maandag 22 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Ipswich Town (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Leicester City en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Leif Davis zette Leicester City op een 1-0 voorsprong in de 31e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat Ipswich Town het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk Jeremy Sarmiento die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leicester City - Ipswich Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Eigen doelpunt Leicester City Eigen doelpunt Leif Davis Leicester City 1-0
59' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Lewis Travis Ipswich Town
61' Wissel Ipswich Town Wissel Jack Taylor voor Lewis Travis Ipswich Town
61' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Marcus Harness Ipswich Town
65' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Massimo Luongo Ipswich Town
69' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Harry Clarke Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel Omari Giraud-Hutchinson voor Conor Chaplin Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel Nathan Broadhead voor Kayden Jackson Ipswich Town
81' Wissel Leicester City Wissel Yunus Akgün voor Kiernan Dewsbury-Hall Leicester City
81' Wissel Leicester City Wissel Jamie Vardy voor Thomas Cannon Leicester City
84' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Ricardo Pereira Leicester City
89' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Jeremy Sarmiento Ipswich Town 1-1
90' Wissel Leicester City Wissel Marc Albrighton voor Kasey McAteer Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Ipswich Town
Opstellingen Leicester City - Ipswich Town
De opstellingen van Leicester City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leicester City - Ipswich Town

Leicester City en Ipswich Town treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 26 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 8
Winst Ipswich Town 4
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 1e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 3e plaats.