Nabeschouwing Middlesbrough - Birmingham City (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Birmingham City (1-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 1-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door Morgan Rogers, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Middlesbrough dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rebecca Welch, waardoor Middlesbrough de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Middlesbrough - Birmingham City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Matt Crooks Middlesbrough
30' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Lukas Engel Middlesbrough
40' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Krystian Bielik Birmingham City
49' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor John Ruddy Birmingham City
58' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Hayden Hackney Middlesbrough
61' Wissel Birmingham City Wissel Juninho Bacuna voor Gary Gardner Birmingham City
62' Wissel Birmingham City Wissel Oliver Burke voor Siriki Dembélé Birmingham City
66' Wissel Middlesbrough Wissel Emmanuel Latte Lath voor Josh Coburn Middlesbrough
70' Wissel Birmingham City Wissel Koji Miyoshi voor Scott Hogan Birmingham City
71' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Emmanuel Longelo Birmingham City
75' Wissel Middlesbrough Wissel Jonathan Howson voor Daniel Barlaser Middlesbrough
76' Wissel Middlesbrough Wissel Morgan Rogers voor Sam Greenwood Middlesbrough
81' Wissel Middlesbrough Wissel Marcus Forss voor Tommy Smith Middlesbrough
83' Wissel Birmingham City Wissel Jordan James voor Ivan Šunjić Birmingham City
83' Wissel Birmingham City Wissel Lukas Jutkiewicz voor Jay Stansfield Birmingham City
88' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Morgan Rogers met assist van Matt Crooks Middlesbrough 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Birmingham City
Opstellingen Middlesbrough - Birmingham City
De opstellingen van Middlesbrough en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.