Nabeschouwing Middlesbrough - Coventry City (1-3) || Championship 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Coventry City (1-3)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-3 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Josh Coburn, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Coventry City kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tatsuhiro Sakamoto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Haji Wright zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Coventry City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Coventry City vergroot nadat Tatsuhiro Sakamoto de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Coventry City.

LIVE Middlesbrough - Coventry City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Josh Coburn met assist van Isaiah Jones Middlesbrough 1-0
34' Doelpunt Coventry City Doelpunt Tatsuhiro Sakamoto Coventry City 1-1
58' Doelpunt Coventry City Doelpunt Haji Wright met assist van Ellis Simms Coventry City 1-2
65' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Josh Eccles Coventry City
67' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Sam Greenwood Middlesbrough
69' Doelpunt Coventry City Doelpunt Tatsuhiro Sakamoto met assist van Jake Bidwell Coventry City 1-3
70' Wissel Coventry City Wissel Matt Godden voor Ellis Simms Coventry City
70' Wissel Coventry City Wissel Joel Latibeaudiere voor Josh Eccles Coventry City
74' Wissel Middlesbrough Wissel Alex Bangura voor Lukas Engel Middlesbrough
81' Wissel Middlesbrough Wissel Alexander Gilbert voor Sam Greenwood Middlesbrough
82' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Haji Wright Coventry City
82' Wissel Coventry City Wissel Kasey Palmer voor Haji Wright Coventry City
85' Wissel Middlesbrough Wissel Calum Kavanagh voor Rav van den Berg Middlesbrough
88' Wissel Coventry City Wissel Jay Dasilva voor Callum OHare Coventry City
91' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Morgan Rogers Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Coventry City
Opstellingen Middlesbrough - Coventry City
De opstellingen van Middlesbrough en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.