Nabeschouwing Middlesbrough - Millwall (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 5 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Millwall (0-1)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 0-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Middlesbrough - Millwall
LIVE Middlesbrough - Millwall 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Millwall
Opstellingen Middlesbrough - Millwall

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Middlesbrough - Millwall

Middlesbrough en Millwall treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Millwall in de Championship vond plaats op 14 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 9
Winst Millwall 7
Gelijkspel 6
Totaal 22

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Middlesbrough - Millwall Opstelling Middlesbrough Opstelling Millwall Live Middlesbrough - Millwall Live Middlesbrough - Millwall kijken Middlesbrough - Millwall kijken Live Middlesbrough - Millwall stream Middlesbrough - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Millwall Uitslag Middlesbrough - Millwall Statistieken Middlesbrough - Millwall Championship 2023/2024 Middlesbrough - Millwall wedden Middlesbrough - Millwall gokken Middlesbrough - Millwall Unibet