Nabeschouwing Middlesbrough - Plymouth Argyle (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Plymouth Argyle (0-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 0-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Matthew Sorinola, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ryan Hardie op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Middlesbrough - Plymouth Argyle 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Matthew Sorinola Plymouth Argyle 0-1
26' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Mickel Miller Plymouth Argyle
31' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Ryan Hardie met assist van Darko Gyabi Plymouth Argyle 0-2
37' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Luke Ayling Middlesbrough
59' Wissel Middlesbrough Wissel Sam Greenwood voor Riley McGree Middlesbrough
59' Wissel Middlesbrough Wissel Emmanuel Latte Lath voor Finn Azaz Middlesbrough
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel Alfie Devine voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel Joe Edwards voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
79' Wissel Middlesbrough Wissel Alexander Gilbert voor Sam Silvera Middlesbrough
80' Wissel Middlesbrough Wissel Anfernee Dijksteel voor Luke Ayling Middlesbrough
80' Wissel Middlesbrough Wissel Lukas Engel voor Luke Thomas Middlesbrough
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel Bali Mumba voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ashley Phillips voor Julio Pleguezuelo Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Plymouth Argyle
Opstellingen Middlesbrough - Plymouth Argyle
De opstellingen van Middlesbrough en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.