Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (4-0) || Championship 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (4-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 4-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Isaiah Jones, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rav van den Berg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Middlesbrough, waarmee Isaiah Jones zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Middlesbrough in de 94e minuut, nadat Alex Bangura de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Preston North End 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Isaiah Jones met assist van Matt Crooks Middlesbrough 1-0
26' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Rav van den Berg met assist van Daniel Barlaser Middlesbrough 2-0
37' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Isaiah Jones met assist van Morgan Rogers Middlesbrough 3-0
46' Wissel Preston North End Wissel Ched Evans  voor Milutin Osmajić Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel Calvin Ramsay voor Will Keane Preston North End
65' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Brad Potts Preston North End
65' Wissel Preston North End Wissel Ben Woodburn voor Kian Best Preston North End
70' Wissel Middlesbrough Wissel Sam Greenwood voor Morgan Rogers Middlesbrough
70' Wissel Middlesbrough Wissel Sam Silvera voor Isaiah Jones Middlesbrough
82' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Andrew Hughes Preston North End
82' Wissel Middlesbrough Wissel Matthew Clarke voor Paddy McNair Middlesbrough
82' Wissel Middlesbrough Wissel Alexander Gilbert voor Matt Crooks Middlesbrough
88' Wissel Middlesbrough Wissel Law McCabe voor Jonathan Howson Middlesbrough
88' Wissel Preston North End Wissel Layton Stewart voor Mads Frökjaer-Jensen Preston North End
88' Wissel Preston North End Wissel Jack Whatmough voor Ryan Ledson Preston North End
94' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Alex Bangura met assist van Sam Greenwood Middlesbrough 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Preston North End
Opstellingen Middlesbrough - Preston North End
De opstellingen van Middlesbrough en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.