Nabeschouwing Middlesbrough - Rotherham United (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Rotherham United (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Middlesbrough en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Cafú, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Middlesbrough het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk Marcus Forss die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Middlesbrough - Rotherham United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Middlesbrough Wissel Marcus Forss voor Isaiah Jones Middlesbrough
36' Wissel Rotherham United Wissel Peter Kioso voor Cohen Bramall Rotherham United
40' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sean Morrison Rotherham United
46' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Hayden Hackney Middlesbrough
59' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Cafú met assist van Jordan Hugill Rotherham United 0-1
68' Wissel Middlesbrough Wissel Matt Crooks voor Finn Azaz Middlesbrough
69' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Viktor Johansson Rotherham United
73' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sam Clucas Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel Tom Eaves voor Jordan Hugill Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel Oliver Rathbone voor Jamie Lindsay Rotherham United
81' Wissel Middlesbrough Wissel Lewis OBrien voor Daniel Barlaser Middlesbrough
81' Wissel Middlesbrough Wissel Josh Coburn voor Sam Greenwood Middlesbrough
82' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Marcus Forss met assist van Morgan Rogers Middlesbrough 1-1
86' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Cafú Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Rotherham United
Opstellingen Middlesbrough - Rotherham United
De opstellingen van Middlesbrough en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.