Nabeschouwing Middlesbrough - Stoke City (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Stoke City (0-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Michael Rose, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Stoke City vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mehdi Léris op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Stoke City.

LIVE Middlesbrough - Stoke City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Stoke City Doelpunt Michael Rose met assist van Sead Hakšabanović Stoke City 0-1
36' Wissel Stoke City Wissel Jordan Thompson voor Ben Pearson Stoke City
37' Doelpunt Stoke City Doelpunt Mehdi Léris met assist van Daniel Johnson Stoke City 0-2
53' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Paddy McNair Middlesbrough
57' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Rav van den Berg Middlesbrough
61' Wissel Middlesbrough Wissel Emmanuel Latte Lath voor Josh Coburn Middlesbrough
61' Wissel Middlesbrough Wissel Anfernee Dijksteel voor Rav van den Berg Middlesbrough
61' Wissel Middlesbrough Wissel Morgan Rogers voor Sam Greenwood Middlesbrough
69' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Jordan Thompson Stoke City
71' Wissel Middlesbrough Wissel Samuel Silvera voor Matt Crooks Middlesbrough
72' Wissel Stoke City Wissel Lynden Gooch voor Mehdi Léris Stoke City
80' Wissel Stoke City Wissel André Vidigal voor Sead Hakšabanović Stoke City
80' Wissel Stoke City Wissel Wesley Moraes voor Dwight Gayle Stoke City
83' Wissel Middlesbrough Wissel Alexander Gilbert voor Isaiah Jones Middlesbrough
92' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Enda Stevens Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Stoke City
Opstellingen Middlesbrough - Stoke City
De opstellingen van Middlesbrough en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.