Nabeschouwing Millwall - Cardiff City (3-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Cardiff City (3-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Michael Obafemi, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Cardiff City kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Meïté, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette Jake Cooper zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Millwall de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Millwall vergroot nadat Duncan Watmore de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Millwall.

LIVE Millwall - Cardiff City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Millwall Doelpunt Michael Obafemi met assist van Zian Flemming Millwall 1-0
24' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Y. Meïté met assist van R. Colwill Cardiff City 1-1
49' Doelpunt Millwall Doelpunt Jake Cooper met assist van Ryan Longman Millwall 2-1
46' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor Romain Esse Millwall
60' Wissel Cardiff City Wissel R. Wintle voor Manolis Siopis Cardiff City
60' Wissel Cardiff City Wissel F. Diédhiou voor Y. Meïté Cardiff City
69' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Ryan Longman Millwall
69' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Collins Cardiff City
69' Wissel Cardiff City Wissel C. Ashford voor J. Bowler Cardiff City
70' Wissel Cardiff City Wissel D. Turnbull voor J. Ralls Cardiff City
71' Wissel Millwall Wissel Tom Bradshaw voor Michael Obafemi Millwall
74' Wissel Cardiff City Wissel O. Tanner voor R. Colwill Cardiff City
84' Wissel Millwall Wissel B. Norton-Cuffy voor Ryan Longman Millwall
93' Doelpunt Millwall Doelpunt Duncan Watmore met assist van B. Norton-Cuffy Millwall 3-1
91' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Saville Millwall
94' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Duncan Watmore Millwall
95' Wissel Millwall Wissel Casper De Norre voor Zian Flemming Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Cardiff City
Opstellingen Millwall - Cardiff City
De opstellingen van Millwall en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.