Nabeschouwing Millwall - Ipswich Town (0-4) || Championship 2023/2024

Woensdag 14 februari 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Millwall het woensdag 14 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Ipswich Town (0-4)

Het Championship duel tussen Millwall en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-4 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Nathan Broadhead, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Wes Harding zorgde ervoor dat Ipswich Town op 0-2 kwam te staan in de 32e minuut. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee Kieffer Moore zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ali Al-Hamadi zette Ipswich Town even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Samuel Barrott toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Ipswich Town.

LIVE Millwall - Ipswich Town 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Nathan Broadhead met assist van Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town 0-1
32' Eigen doelpunt Ipswich Town Eigen doelpunt Wes Harding Ipswich Town 0-2
46' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Kieffer Moore met assist van Harry Clarke Ipswich Town 0-3
46' Wissel Millwall Wissel Casper De Norre voor Wes Harding Millwall
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Leif Davis Ipswich Town
60' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Danny McNamara Millwall
67' Wissel Ipswich Town Wissel Conor Chaplin voor Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Nathan Broadhead Ipswich Town
71' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor Tom Bradshaw Millwall
71' Wissel Millwall Wissel Adam Mayor voor Romain Esse Millwall
71' Wissel Millwall Wissel Billy Mitchell voor George Honeyman Millwall
76' Wissel Ipswich Town Wissel Ali Al-Hamadi voor Kieffer Moore Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel Lewis Travis voor Massimo Luongo Ipswich Town
84' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Saville Millwall
86' Wissel Ipswich Town Wissel Kayden Jackson voor Wes Burns Ipswich Town
88' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Ryan Leonard Millwall
93' Penalty Ipswich Town Penalty Ali Al-Hamadi Ipswich Town 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Ipswich Town
Opstellingen Millwall - Ipswich Town
De opstellingen van Millwall en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.