Nabeschouwing Millwall - Middlesbrough (1-3) || Championship 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:15 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 13 januari 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Middlesbrough (1-3)

Het Championship duel tussen Millwall en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 1-3 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Joe Bryan, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lukas Engel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Isaiah Jones zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Middlesbrough de leiding in de wedstrijd nam.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Middlesbrough vergroot nadat Marcus Forss de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Middlesbrough.

LIVE Millwall - Middlesbrough 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Millwall Doelpunt Joe Bryan met assist van Zian Flemming Millwall 1-0
38' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Lukas Engel met assist van Sam Greenwood Middlesbrough 1-1
49' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Honeyman Millwall
51' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Ryan Longman Millwall
58' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Isaiah Jones Middlesbrough 1-2
62' Wissel Middlesbrough Wissel Matt Crooks voor Finn Azaz Middlesbrough
66' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Lukas Engel Middlesbrough
74' Wissel Millwall Wissel Brooke Norton-Cuffy voor Zian Flemming Millwall
77' Wissel Middlesbrough Wissel Matthew Clarke voor Isaiah Jones Middlesbrough
77' Wissel Middlesbrough Wissel Hayden Hackney voor Daniel Barlaser Middlesbrough
80' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Joe Bryan Millwall
82' Wissel Millwall Wissel Romain Esse voor Danny McNamara Millwall
82' Wissel Millwall Wissel Casper De Norre voor George Honeyman Millwall
88' Wissel Middlesbrough Wissel Marcus Forss voor Sam Greenwood Middlesbrough
95' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Marcus Forss met assist van Morgan Rogers Middlesbrough 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Middlesbrough
Opstellingen Millwall - Middlesbrough
De opstellingen van Millwall en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.