Nabeschouwing Millwall - Sheffield Wednesday (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Sheffield Wednesday (0-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Ike Ugbo, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anthony Musaba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut kreeg Ashley Fletcher van Sheffield Wednesday voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sheffield Wednesday de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Millwall - Sheffield Wednesday 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Honeyman Millwall
31' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Ike Ugbo met assist van Anthony Musaba Sheffield Wednesday 0-1
41' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Anthony Musaba met assist van Barry Bannan Sheffield Wednesday 0-2
46' Wissel Millwall Wissel Brooke Norton-Cuffy voor Murray Wallace Millwall
51' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
60' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor George Honeyman Millwall
60' Wissel Millwall Wissel George Saville voor Ryan Leonard Millwall
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
67' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
70' Wissel Millwall Wissel Ryan Longman voor Romain Esse Millwall
71' Wissel Millwall Wissel Aidomo Emakhu voor Tom Bradshaw Millwall
76' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Saville Millwall
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor Ian Carlo Poveda Sheffield Wednesday
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ashley Fletcher voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Momo Diaby voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
93' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Japhet Tanganga Millwall
91' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
92' Tweede gele kaart Sheffield Wednesday Tweede gele kaart voor Ashley Fletcher Sheffield Wednesday
92' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Sheffield Wednesday
Opstellingen Millwall - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Millwall en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.