Nabeschouwing Millwall - Sunderland (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Sunderland (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Millwall en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Kevin Nisbet, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Jack Clarke in de 78e minuut zorgde er even later voor dat Sunderland weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Millwall - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Mason Burstow Sunderland
32' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Jack Clarke Sunderland
44' Doelpunt Millwall Doelpunt Kevin Nisbet met assist van Brooke Norton-Cuffy Millwall 1-0
45' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Daniel Ballard Sunderland
56' Wissel Sunderland Wissel Bradley Dack voor Mason Burstow Sunderland
56' Wissel Sunderland Wissel Alex Pritchard voor Adil Aouchiche Sunderland
56' Wissel Sunderland Wissel Patrick Roberts voor Abdoullah Ba Sunderland
63' Wissel Millwall Wissel Tom Bradshaw voor Kevin Nisbet Millwall
63' Wissel Millwall Wissel Ryan Longman voor George Honeyman Millwall
67' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Saville Millwall
73' Wissel Sunderland Wissel Eliezer Mayenda voor Dan Neil Sunderland
73' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor Zian Flemming Millwall
74' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Bartosz Bialkowski Millwall
78' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Jake Cooper Millwall
78' Penalty Sunderland Penalty Jack Clarke Sunderland 1-1
81' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Tom Bradshaw Millwall
94' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Duncan Watmore Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Sunderland
Opstellingen Millwall - Sunderland
De opstellingen van Millwall en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.