Nabeschouwing Norwich City - Blackburn Rovers (1-3) || Championship 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 13:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het zondag 5 november 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Blackburn Rovers (1-3)

Het Championship duel tussen Norwich City en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-3 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Tyrhys Dolan, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sammie Szmodics op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee Sammie Szmodics zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 54e minuut werd Scott Wharton van Blackburn Rovers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Blackburn Rovers het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 92 minuten deed Gabriel Sara iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Norwich City werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Blackburn Rovers.

LIVE Norwich City - Blackburn Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Tyrhys Dolan met assist van Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers 0-1
15' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Andrew Moran Blackburn Rovers 0-2
24' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Onel Hernández Norwich City
25' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Jon Dahl Tomasson Blackburn Rovers
30' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers
46' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Shane Duffy Norwich City
49' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van Andrew Moran Blackburn Rovers 0-3
54' Rode kaart Blackburn Rovers Rode kaart voor Scott Wharton Blackburn Rovers
60' Wissel Norwich City Wissel Kellen Fisher voor Jack Stacey Norwich City
60' Wissel Norwich City Wissel Przemysław Płacheta voor Dimitrios Giannoulis Norwich City
60' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor Shane Duffy Norwich City
60' Wissel Norwich City Wissel Borja Sainz voor Onel Hernández Norwich City
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel Lewis Travis voor Joe Rankin-Costello Blackburn Rovers
86' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Marcelino Núñez Norwich City
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel Harry Leonard voor Sammie Szmodics Blackburn Rovers
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurdsson voor Andrew Moran Blackburn Rovers
88' Wissel Blackburn Rovers Wissel Jake Garrett voor Adam Wharton Blackburn Rovers
94' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Lewis Travis Blackburn Rovers
92' Doelpunt Norwich City Doelpunt Gabriel Sara Norwich City 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Blackburn Rovers
Opstellingen Norwich City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Norwich City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.