Nabeschouwing Norwich City - Leeds United (0-0) || Championship 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 13:00 uur



In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het zondag 12 mei 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Leeds United (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Norwich City en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Leeds United, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Leeds United kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Joshua Smith niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Leeds United
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
64
119
Gevaarlijke aanvallen
34
48
Passes
321
484
Overtredingen
10
17
Buitenspel
1
3
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Norwich City - Leeds United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor W. Gnonto Leeds United
51' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Shane Duffy  Norwich City
54' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Dimitrios Giannoulis  Norwich City
60' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor J. Rowe Norwich City
66' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Christian Fassnacht Norwich City
70' Wissel Leeds United Wissel Jaidon Anthony voor W. Gnonto Leeds United
70' Wissel Leeds United Wissel Joël Piroe voor G. Rutter Leeds United
75' Wissel Norwich City Wissel Sam McCallum voor Dimitrios Giannoulis  Norwich City
84' Wissel Norwich City Wissel S. van Hooijdonk voor Josh Sargent Norwich City
87' Wissel Leeds United Wissel Daniel James voor C. Summerville Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Leeds United
Opstellingen Norwich City - Leeds United
De opstellingen van Norwich City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach David Wagner
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
12 George Long K
35 Kellen Fisher V
21 Danny Batth V
5 Grant Hanley V
15 Sam McCallum V
16 Christian Fassnacht M
43 M
19 Jakob Lungi Sørensen M
14 Sydney van Hooijdonk A
Formatie 4-2-3-1
Coach Daniel Farke
Voorbeschouwing Norwich City - Leeds United

Norwich City en Leeds United treffen elkaar in de e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Smith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Leeds United in de Championship vond plaats op 24 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Leeds United favoriet. 7 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Norwich City. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 5
Winst Leeds United 7
Gelijkspel 4
Totaal 16
Tags
Norwich City - Leeds United Opstelling Norwich City Opstelling Leeds United Live Norwich City - Leeds United Live Norwich City - Leeds United kijken Norwich City - Leeds United kijken Live Norwich City - Leeds United stream Norwich City - Leeds United Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - Leeds United Uitslag Norwich City - Leeds United Statistieken Norwich City - Leeds United Championship 2023/2024 Norwich City - Leeds United wedden Norwich City - Leeds United gokken Norwich City - Leeds United Unibet