Nabeschouwing Norwich City - Middlesbrough (1-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het dinsdag 24 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Middlesbrough (1-2)

Het Championship duel tussen Norwich City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 1-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Sam Greenwood, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. In de 94e minuut was het Middlesbrough dat via Seny Dieng dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Simon Hooper. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Norwich City - Middlesbrough 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Sam Greenwood met assist van Josh Coburn Middlesbrough 0-1
66' Wissel Norwich City Wissel Borja Sainz voor Onel Hernández Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel Ui-Jo Hwang voor Adam Idah Norwich City
76' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Gabriel Sara Norwich City
78' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor Marcelino Núñez Norwich City
78' Wissel Norwich City Wissel Przemysław Płacheta voor Dimitrios Giannoulis Norwich City
83' Wissel Middlesbrough Wissel Samuel Silvera voor Josh Coburn Middlesbrough
83' Wissel Middlesbrough Wissel Alex Bangura voor Lukas Engel Middlesbrough
89' Wissel Middlesbrough Wissel Morgan Rogers voor Sam Greenwood Middlesbrough
89' Wissel Middlesbrough Wissel Hayden Hackney voor Middlesbrough
92' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Samuel Silvera Middlesbrough 0-2
94' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Seny Dieng Middlesbrough
90' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Daniel Barlaser Hayden Hackney Middlesbrough
90' Wissel Middlesbrough Wissel Anfernee Dijksteel voor Isaiah Jones Middlesbrough
95' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Jonathan Rowe Norwich City
99' Doelpunt Norwich City Doelpunt Jonathan Rowe met assist van Gabriel Sara Norwich City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Middlesbrough
Opstellingen Norwich City - Middlesbrough
De opstellingen van Norwich City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.