Nabeschouwing Plymouth Argyle - Ipswich Town (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Ipswich Town (0-2)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Brendan Galloway zette Ipswich Town op een 0-1 voorsprong in de 63e minuut van de wedstrijd. Ipswich Town vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kieffer Moore op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ipswich Town.

LIVE Plymouth Argyle - Ipswich Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Jeremy Sarmiento Ipswich Town
63' Eigen doelpunt Ipswich Town Eigen doelpunt Brendan Galloway Ipswich Town 0-1
65' Wissel Plymouth Argyle Wissel Joe Edwards voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
65' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Forshaw voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
68' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Jeremy Sarmiento Ipswich Town
71' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Conor Chaplin Ipswich Town
72' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Brendan Galloway Plymouth Argyle
74' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Kieffer Moore met assist van Conor Chaplin Ipswich Town 0-2
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
78' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Lewis Travis Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel Harry Clarke voor Conor Chaplin Ipswich Town
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Alfie Devine voor Adam Randell Plymouth Argyle
81' Wissel Ipswich Town Wissel Ali Al-Hamadi voor Kieffer Moore Ipswich Town
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ashley Phillips voor Brendan Galloway Plymouth Argyle
92' Wissel Ipswich Town Wissel Dominic Ball voor Lewis Travis Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Ipswich Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Ipswich Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.