Nabeschouwing Plymouth Argyle - Rotherham United (3-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Rotherham United (3-2)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Jamie Lindsay, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Finn Azaz in de 50e minuut zorgde er even later voor dat Plymouth Argyle weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut zette Finn Azaz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Plymouth Argyle de leiding in de wedstrijd nam.

In de 55e minuut moest Rotherham United verder met een man minder, nadat Daniel Ayala een tweede gele kaart kreeg. Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Tom Eaves de 2-2 maakte namens Rotherham United. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Plymouth Argyle dat via Morgan Whittaker nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 96e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gavin Ward bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Rotherham United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Jamie Lindsay met assist van Sam Nombe Rotherham United 0-1
25' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Daniel Ayala Rotherham United
36' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Hakeem Odofin Rotherham United
36' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
42' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Mustapha Bundu Plymouth Argyle
48' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sam Nombe Rotherham United
50' Penalty Plymouth Argyle Penalty Finn Azaz Plymouth Argyle 1-1
49' Wissel Rotherham United Wissel Sebastian Revan voor Lee Peltier Rotherham United
49' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Jamie Lindsay Rotherham United
52' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Finn Azaz met assist van Morgan Whittaker Plymouth Argyle 2-1
55' Tweede gele kaart Rotherham United Tweede gele kaart voor Daniel Ayala Rotherham United
58' Wissel Rotherham United Wissel Sean Morrison voor Jordan Hugill Rotherham United
66' Wissel Plymouth Argyle Wissel Kaine Kesler voor Joe Edwards Plymouth Argyle
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel Callum Wright voor Luke Cundle Plymouth Argyle
74' Wissel Rotherham United Wissel Tom Eaves voor Sam Nombe Rotherham United
74' Wissel Rotherham United Wissel Grant Hall voor Jamie Lindsay Rotherham United
77' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Tom Eaves met assist van Sean Morrison Rotherham United 2-2
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel Brendan Galloway voor Bali Mumba Plymouth Argyle
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel Adam Randell voor Mickel Miller Plymouth Argyle
88' Wissel Rotherham United Wissel Georgie Kelly voor Hakeem Odofin Rotherham United
92' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Oliver Rathbone Rotherham United
96' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Morgan Whittaker met assist van Finn Azaz Plymouth Argyle 3-2
93' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Viktor Johansson Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Rotherham United
Opstellingen Plymouth Argyle - Rotherham United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.