Nabeschouwing Preston North End - Sheffield Wednesday (0-1) || Championship 2023/2024

Vrijdag 29 december 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Preston North End het vrijdag 29 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Sheffield Wednesday (0-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Marvin Johnson, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. In de 85e minuut moest George Byers van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Rebecca Welch een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sheffield Wednesday verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Preston North End - Sheffield Wednesday 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Liam Lindsay Preston North End
27' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Marvin Johnson met assist van Bailey-Tye Cadamarteri Sheffield Wednesday 0-1
35' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Liam Palmer voor Akin Famewo Sheffield Wednesday
39' Wissel Sheffield Wednesday Wissel George Byers voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
57' Wissel Preston North End Wissel Ched Evans  voor Duane Holmes Preston North End
57' Wissel Preston North End Wissel Jordan Storey voor Jack Whatmough Preston North End
63' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ashley Fletcher voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Tyreeq Bakinson voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Josh Windass voor Bailey-Tye Cadamarteri Sheffield Wednesday
68' Wissel Preston North End Wissel Mads Frökjaer-Jensen voor Ali McCann Preston North End
69' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Brad Potts Preston North End
75' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Milutin Osmajić Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel Emil Riis voor Milutin Osmajić Preston North End
85' Rode kaart Sheffield Wednesday Rode kaart voor George Byers Sheffield Wednesday
86' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Cameron Dawson Sheffield Wednesday
96' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Mads Frökjaer-Jensen Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Sheffield Wednesday
Opstellingen Preston North End - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Preston North End en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.