Nabeschouwing Preston North End - Southampton (2-2) || Championship 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Preston North End het woensdag 25 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Southampton (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Preston North End en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Kyle Walker-Peters, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Preston North End kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Milutin Osmajić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Brad Potts zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Preston North End de leiding in de wedstrijd nam.

Na 96 minuten was het Ched Evans  die de bal in eigen doel werkte, waardoor Southampton op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Preston North End - Southampton
2
2
LIVE Preston North End - Southampton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Will Smallbone Southampton
33' Doelpunt Southampton Doelpunt Kyle Walker-Peters met assist van Will Smallbone Southampton 0-1
42' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ben Whiteman Preston North End
46' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Gavin Bazunu Southampton
46' Wissel Preston North End Wissel Milutin Osmajić voor Mads Frökjaer-Jensen Preston North End
46' Wissel Southampton Wissel Sékou Mara voor Ché Adams Southampton
52' Doelpunt Preston North End Doelpunt Milutin Osmajić Preston North End 1-1
55' Doelpunt Preston North End Doelpunt Brad Potts met assist van Milutin Osmajić Preston North End 2-1
57' Wissel Southampton Wissel Stuart Armstrong voor Will Smallbone Southampton
58' Wissel Southampton Wissel Kamaldeen Sulemana voor Samuel Edozie Southampton
72' Wissel Southampton Wissel Ryan Fraser voor Flynn Downes Southampton
75' Wissel Preston North End Wissel Ched Evans  voor Will Keane Preston North End
80' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Liam Millar Preston North End
82' Wissel Southampton Wissel Carlos Alcaraz voor Adam Armstrong Southampton
89' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Duane Holmes Preston North End
91' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Greg Cunningham Preston North End
96' Eigen doelpunt Southampton Eigen doelpunt Ched Evans  Southampton 2-2
98' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Jan Bednarek Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Southampton
Opstellingen Preston North End - Southampton
De opstellingen van Preston North End en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.