Nabeschouwing Preston North End - Watford (1-5) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Preston North End het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Watford (1-5)

Het Championship duel tussen Preston North End en Watford is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 1-5 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Will Keane, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Watford kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vakoun Issouf Bayo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Matheus Martins zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Watford vergroot nadat Edo Kayembe de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat Vakoun Issouf Bayo namens Watford de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 77e minuut en kwam op naam te staan van Watford speler Ismaël Koné, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sunny Sukhvir Gill en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Watford.

LIVE Preston North End - Watford 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Preston North End Doelpunt Will Keane met assist van Liam Millar Preston North End 1-0
41' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Liam Millar Preston North End
42' Doelpunt Watford Doelpunt Vakoun Issouf Bayo met assist van Wesley Hoedt Watford 1-1
46' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ben Whiteman Preston North End
46' Doelpunt Watford Doelpunt Matheus Martins met assist van Ismaël Koné Watford 1-2
53' Doelpunt Watford Doelpunt Edo Kayembe met assist van Tom Dele-Bashiru Watford 1-3
58' Wissel Preston North End Wissel Andrew Hughes voor Brad Potts Preston North End
59' Wissel Preston North End Wissel Robbie Brady voor Ben Whiteman Preston North End
59' Wissel Preston North End Wissel Ched Evans  voor Will Keane Preston North End
59' Wissel Preston North End Wissel Duane Holmes voor Jack Whatmough Preston North End
67' Wissel Watford Wissel Matthew Pollock voor Matheus Martins Watford
67' Wissel Watford Wissel Ryan Porteous voor Tom Dele-Bashiru Watford
68' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Ken Sema Watford
71' Doelpunt Watford Doelpunt Vakoun Issouf Bayo met assist van Edo Kayembe Watford 1-4
77' Doelpunt Watford Doelpunt Ismaël Koné met assist van Vakoun Issouf Bayo Watford 1-5
80' Wissel Watford Wissel Rhys Healey voor Vakoun Issouf Bayo Watford
82' Wissel Watford Wissel Giorgi Chakvetadze voor Ismaël Koné Watford
85' Gele kaart Watford Gele kaart voor Jamal Lewis Watford
91' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Milutin Osmajić Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Watford
Opstellingen Preston North End - Watford
De opstellingen van Preston North End en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Watford zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.