Nabeschouwing Rotherham United - Southampton (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Southampton (0-2)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 0-2 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Southampton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Jan Bednarek. Southampton vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adam Armstrong op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Southampton.

LIVE Rotherham United - Southampton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Southampton Doelpunt Jan Bednarek Southampton 0-1
38' Doelpunt Southampton Doelpunt Adam Armstrong met assist van Ryan Fraser Southampton 0-2
57' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Flynn Downes Southampton
60' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Stuart Armstrong Southampton
61' Wissel Rotherham United Wissel Oliver Rathbone voor Jamie Lindsay Rotherham United
62' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Jordan Hugill Rotherham United
73' Wissel Southampton Wissel Joe Rothwell voor Flynn Downes Southampton
74' Wissel Southampton Wissel David Brooks voor Ryan Fraser Southampton
81' Wissel Southampton Wissel Sékou Mara voor Ché Adams Southampton
84' Wissel Rotherham United Wissel Femi Seriki voor Sebastian Revan Rotherham United
85' Wissel Rotherham United Wissel Arvin Appiah voor Peter Kioso Rotherham United
88' Wissel Rotherham United Wissel Tom Eaves voor Cafú Rotherham United
89' Wissel Southampton Wissel Shea Charles voor Stuart Armstrong Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Southampton
Opstellingen Rotherham United - Southampton
De opstellingen van Rotherham United en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.