Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Hull City (3-1) || Championship 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 18:15 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het maandag 1 januari 2024 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Hull City (3-1)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Tyler Morton in de 35e minuut, waardoor Hull City met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het Marvin Johnson die Sheffield Wednesday op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sheffield Wednesday via een goal van Djeidi Gassama in de 55e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 72e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee Josh Windass zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 76e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Hull City speler Scott Twine.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Hull City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Rode kaart Hull City Rode kaart voor Tyler Morton Hull City
39' Wissel Hull City Wissel Greg Docherty voor Jason Lokilo Hull City
46' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Alfie Jones Hull City
46' Wissel Hull City Wissel Cyrus Christie voor Sean McLoughlin Hull City
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ashley Fletcher voor Bailey-Tye Cadamarteri Sheffield Wednesday
46' Wissel Hull City Wissel Scott Twine voor Aaron Connolly Hull City
49' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Marvin Johnson met assist van Ashley Fletcher Sheffield Wednesday 1-0
55' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Djeidi Gassama met assist van Marvin Johnson Sheffield Wednesday 2-0
57' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Scott Twine Hull City
60' Wissel Hull City Wissel Liam Palmer voor Hull City
61' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Matty Jacob Liam Delap Sheffield Wednesday
61' Wissel Hull City Wissel Allahyar Sayyadmanesh voor Ozan Tufan Hull City
62' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
72' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Josh Windass Sheffield Wednesday 3-0
74' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Momo Diaby voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
74' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Josh Windass Sheffield Wednesday
76' Penalty Hull City Penalty Scott Twine Hull City 3-1
85' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Jacob Greaves Hull City
86' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
87' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Tyreeq Bakinson voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Regan Slater Hull City
93' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Mallik Wilks Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Hull City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Hull City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.