Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leicester City (1-1) || Championship 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het woensdag 29 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Leicester City (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Abdul Fatawu Issahaku, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheffield Wednesday het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk Jeff Hendrick die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sheffield Wednesday - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Akin Famewo Sheffield Wednesday
23' Doelpunt Leicester City Doelpunt Abdul Fatawu Issahaku met assist van Stephy Mavididi Leicester City 0-1
35' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Jannik Vestergaard Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel James Justin voor Wout Faes Leicester City
57' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
60' Wissel Leicester City Wissel Kasey McAteer voor Abdul Fatawu Issahaku Leicester City
61' Wissel Leicester City Wissel Kiernan Dewsbury-Hall voor Cesare Casadei Leicester City
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Anthony Musaba voor Bailey-Tye Cadamarteri Sheffield Wednesday
61' Wissel Leicester City Wissel Wilfred Ndidi voor Yunus Akgün Leicester City
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Liam Palmer voor Bambo Diaby Sheffield Wednesday
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel John Buckley voor George Byers Sheffield Wednesday
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ashley Fletcher voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Jeff Hendrick voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
83' Wissel Leicester City Wissel Hamza Choudhury voor Ricardo Pereira Leicester City
93' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Jeff Hendrick met assist van Callum Paterson Sheffield Wednesday 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Leicester City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Leicester City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.