Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Southampton (1-2) || Championship 2023/2024

Vrijdag 4 augustus 2023 - 21:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het vrijdag 4 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Southampton (1-2)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 1-2 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Sheffield Wednesday - Southampton
Goals
1
2
LIVE Sheffield Wednesday - Southampton 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Southampton
Opstellingen Sheffield Wednesday - Southampton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Southampton

Sheffield Wednesday en Southampton treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madley en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Southampton in de Championship vond plaats op 18 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Southampton favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield Wednesday 2
Winst Southampton 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheffield Wednesday - Southampton Opstelling Sheffield Wednesday Opstelling Southampton Live Sheffield Wednesday - Southampton Live Sheffield Wednesday - Southampton kijken Sheffield Wednesday - Southampton kijken Live Sheffield Wednesday - Southampton stream Sheffield Wednesday - Southampton Fox Sports Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Southampton Uitslag Sheffield Wednesday - Southampton Statistieken Sheffield Wednesday - Southampton Championship 2023/2024 Sheffield Wednesday - Southampton wedden Sheffield Wednesday - Southampton gokken Sheffield Wednesday - Southampton Unibet