Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Watford (0-0) || Championship 2023/2024

Woensdag 31 januari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het woensdag 31 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Watford (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sheffield Wednesday en Watford gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Sheffield Wednesday, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rebecca Welch niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sheffield Wednesday - Watford 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Watford Gele kaart voor Matheus Martins Watford
29' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
39' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Akin Famewo Sheffield Wednesday
42' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Marvin Johnson Sheffield Wednesday
46' Wissel Watford Wissel Yaser Asprilla voor Matheus Martins Watford
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Josh Windass Sheffield Wednesday
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bailey-Tye Cadamarteri voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
73' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Issouf Bayo Watford
73' Wissel Watford Wissel Ken Sema voor Jamal Lewis Watford
75' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
76' Gele kaart Watford Gele kaart voor Matthew Pollock Watford
82' Wissel Watford Wissel Ryan Porteous voor Matthew Pollock Watford
85' Wissel Watford Wissel Emmanuel Dennis voor Giorgi Chakvetadze Watford
86' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Momo Diaby voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
90' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ben Hamer Watford
93' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Watford
Opstellingen Sheffield Wednesday - Watford
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.