Nabeschouwing Southampton - Hull City (1-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 20 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Southampton het dinsdag 20 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Hull City (1-2)

Het Championship duel tussen Southampton en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Anass Zaroury, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fabio Carvalho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Southampton de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Joe Aribo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Southampton kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Hull City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southampton - Hull City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hull City Doelpunt Anass Zaroury Hull City 0-1
23' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Kyle Walker-Peters Southampton
36' Doelpunt Hull City Doelpunt Fabio Carvalho met assist van Jaden Philogene-Bidace Hull City 0-2
46' Wissel Southampton Wissel Ché Adams voor Sékou Mara Southampton
46' Wissel Southampton Wissel David Brooks voor Adam Armstrong Southampton
46' Wissel Southampton Wissel Joe Aribo voor Joe Rothwell Southampton
59' Wissel Southampton Wissel Ryan Fraser voor Samuel Edozie Southampton
63' Wissel Hull City Wissel Tyler Morton voor Jean Michaël Seri Hull City
63' Wissel Hull City Wissel Ozan Tufan voor Abdülkadir Ömür Hull City
70' Wissel Southampton Wissel Kamaldeen Sulemana voor Stuart Armstrong Southampton
78' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Alfie Jones Hull City
83' Wissel Hull City Wissel Matty Jacob voor Anass Zaroury Hull City
83' Wissel Hull City Wissel Adama Traoré voor Fabio Carvalho Hull City
88' Doelpunt Southampton Doelpunt Joe Aribo met assist van Ché Adams Southampton 1-2
91' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Matty Jacob Hull City
91' Wissel Hull City Wissel Sean McLoughlin voor Jaden Philogene-Bidace Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Hull City
Opstellingen Southampton - Hull City
De opstellingen van Southampton en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.