Nabeschouwing Southampton - Preston North End (3-0) || Championship 2023/2024

Dinsdag 16 april 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Southampton het dinsdag 16 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Preston North End (3-0)

Het Championship duel tussen Southampton en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 3-0 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Adams, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. Southampton vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Adams op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Southampton, waarmee S. Armstrong zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Southampton gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Barrott, waardoor Southampton dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southampton - Preston North End 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor N. Mawene Preston North End
2' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ryan Lowe Preston North End
19' Doelpunt Southampton Doelpunt C. Adams met assist van Adam Armstrong Southampton 1-0
23' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Duane Holmes Preston North End
29' Doelpunt Southampton Doelpunt C. Adams met assist van David Brooks Southampton 2-0
33' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Armstrong Southampton 3-0
39' Wissel Preston North End Wissel Greg Cunningham voor Duane Holmes Preston North End
46' Wissel Southampton Wissel Shea Charles voor Flynn Downes Southampton
46' Wissel Preston North End Wissel Will Keane voor Emil Riis Preston North End
70' Wissel Preston North End Wissel Alan Browne   voor N. Mawene Preston North End
70' Wissel Southampton Wissel Joe Rothwell voor S. Armstrong Southampton
70' Wissel Southampton Wissel Will Smallbone voor Joe Aribo Southampton
71' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Jack Whatmough Preston North End
77' Wissel Southampton Wissel Samuel Edozie voor C. Adams Southampton
79' Wissel Preston North End Wissel Ched Evans voor Milutin Osmajic Preston North End
83' Wissel Southampton Wissel Kamaldeen Sulemana  voor David Brooks Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Preston North End
Opstellingen Southampton - Preston North End
De opstellingen van Southampton en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.