Nabeschouwing Southampton - Sheffield Wednesday (4-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Southampton het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Sheffield Wednesday (4-0)

Het Championship duel tussen Southampton en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 4-0 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Ché Adams, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. Southampton vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adam Armstrong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Southampton, waarmee Ryan Fraser zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Southampton in de 85e minuut, nadat Sékou Mara de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Southampton.

LIVE Southampton - Sheffield Wednesday 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
35' Doelpunt Southampton Doelpunt Ché Adams Southampton 1-0
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ashley Fletcher voor Bailey-Tye Cadamarteri Sheffield Wednesday
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Will Vaulks voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
52' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
56' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Jan Bednarek Southampton
59' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Adam Armstrong Southampton
63' Doelpunt Southampton Doelpunt Adam Armstrong met assist van Stuart Armstrong Southampton 2-0
65' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Flynn Downes Southampton
72' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Michael Ihiekwe Sheffield Wednesday
75' Doelpunt Southampton Doelpunt Ryan Fraser met assist van Adam Armstrong Southampton 3-0
77' Wissel Southampton Wissel Carlos Alcaraz voor Stuart Armstrong Southampton
77' Wissel Southampton Wissel Sékou Mara voor Ché Adams Southampton
82' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Akin Famewo voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
82' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Pol Valentín voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
83' Wissel Southampton Wissel Jack Stephens voor Jan Bednarek Southampton
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Josh Windass Sheffield Wednesday
84' Wissel Southampton Wissel Shea Charles voor Will Smallbone Southampton
85' Doelpunt Southampton Doelpunt Sékou Mara met assist van Adam Armstrong Southampton 4-0
88' Wissel Southampton Wissel Tyler Dibling voor Ryan Fraser Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Sheffield Wednesday
Opstellingen Southampton - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Southampton en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.