Nabeschouwing Stoke City - Leeds United (1-0) || Championship 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Stoke City het woensdag 25 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Leeds United (1-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Leeds United kreeg in de 75e minuut een strafschop toegekend, die door Patrick Bamford werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Een ongelukkig eigen doelpunt van Pascal Struijk zorgde ervoor dat Stoke City op 1-0 kwam te staan in de 80e minuut.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Stoke City de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Stoke City - Leeds United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

62' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Jordan Thompson Stoke City
68' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Wilfried Gnonto Leeds United
70' Wissel Leeds United Wissel Patrick Bamford voor Joël Piroe Leeds United
70' Wissel Leeds United Wissel Crysencio Summerville voor Wilfried Gnonto Leeds United
71' Wissel Leeds United Wissel Daniel James voor Jaidon Anthony Leeds United
75' Penalty gemist Leeds United Penalty gemist Patrick Bamford Patrick Bamford Leeds United
76' Wissel Stoke City Wissel Lynden Gooch voor Jordan Thompson Stoke City
76' Wissel Stoke City Wissel Wesley Moraes voor Ryan Mmaee Stoke City
78' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Georginio Rutter Leeds United
80' Eigen doelpunt Stoke City Eigen doelpunt Pascal Struijk Stoke City 1-0
81' Wissel Stoke City Wissel Josh Laurent voor Wouter Burger Stoke City
85' Wissel Leeds United Wissel Luke Ayling voor Ilia Gruev Leeds United
85' Wissel Leeds United Wissel Ian Carlo Poveda voor Sam Byram Leeds United
92' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Crysencio Summerville Leeds United
91' Wissel Stoke City Wissel Enda Stevens voor André Vidigal Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Leeds United
Opstellingen Stoke City - Leeds United
De opstellingen van Stoke City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.