Nabeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sunderland het zaterdag 4 mei 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday (0-2)

Het Championship duel tussen Sunderland en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Liam Palmer, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Windass op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sunderland - Sheffield Wednesday 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Liam Palmer met assist van Barry Bannan  Sheffield Wednesday 0-1
38' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Josh Windass met assist van Pol Valentín Sheffield Wednesday 0-2
46' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor Callum Styles Sunderland
46' Wissel Sunderland Wissel C. Rigg voor P. Roberts Sunderland
49' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Alese Sunderland
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Callum Paterson voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor Josh Windass Sheffield Wednesday
71' Wissel Sunderland Wissel Abdoullah Ba voor P. Ekwah Sunderland
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Djeidi Gassama voor Anthony Musaba Sheffield Wednesday
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Iké Ugbo Sheffield Wednesday
78' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
80' Wissel Sunderland Wissel Luís Semedo voor A. Alese Sunderland
87' Wissel Sunderland Wissel T. Watson voor Jack Clarke  Sunderland
90' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Ihiekwe voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Sheffield Wednesday
Opstellingen Sunderland - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Sunderland en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.