Nabeschouwing Watford - Millwall (2-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Watford het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Millwall (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Yaser Asprilla, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Millwall kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Zian Flemming, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Wes Harding zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Millwall de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Watford nadat M. Rajović in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Watford - Millwall 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Watford Doelpunt Yaser Asprilla Watford 1-0
12' Doelpunt Millwall Doelpunt Zian Flemming met assist van Tom Bradshaw Millwall 1-1
27' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Zian Flemming Millwall
37' Gele kaart Watford Gele kaart voor Jake Livermore Watford
38' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Saville Millwall
50' Gele kaart Watford Gele kaart voor Yaser Asprilla Watford
59' Wissel Millwall Wissel Ryan Longman voor George Honeyman Millwall
61' Wissel Watford Wissel Imrân Louza voor Ismael Koné Watford
61' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Yaser Asprilla Watford
61' Wissel Watford Wissel M. Rajović voor Vakoun Issouf Bayo Watford
79' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ken Sema Watford
82' Wissel Millwall Wissel Billy Mitchell voor Casper De Norre Millwall
82' Wissel Millwall Wissel Kevin Nisbet voor Tom Bradshaw Millwall
83' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Ken Sema Watford
85' Doelpunt Millwall Doelpunt Wes Harding met assist van George Saville Millwall 1-2
87' Wissel Watford Wissel Rhys Healey voor Edo Kayembe Watford
92' Doelpunt Watford Doelpunt M. Rajović met assist van Imrân Louza Watford 2-2
93' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Brooke Norton-Cuffy Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Millwall
Opstellingen Watford - Millwall
De opstellingen van Watford en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.