Nabeschouwing Watford - Norwich City Championship 2023/2024 (3-2) || 28-11-2023

Nabeschouwing Watford - Norwich City (3-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 21:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Watford het dinsdag 28 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Norwich City (3-2)

Het Championship duel tussen Watford en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-2 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Norwich City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Danny Batth. Norwich City vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ui-jo Hwang op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Watford de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Ismaël Koné.

Na 33 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Mileta Rajovic de 2-2 maakte voor Watford. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Watford dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Yaser Asprilla de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Watford.

Wedstrijdstatistieken Watford - Norwich City
Goals
3
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
21
12
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
156
75
Gevaarlijke aanvallen
61
20
Passes
589
300
Overtredingen
12
9
Buitenspel
0
1
Corners
7
5
Wissels
4
5
LIVE Watford - Norwich City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Norwich City Doelpunt Danny Batth met assist van Gabriel Sara Norwich City 0-1
12' Doelpunt Norwich City Doelpunt Ui-jo Hwang met assist van Gabriel Sara Norwich City 0-2
17' Wissel Norwich City Wissel Ashley Barnes voor Ui-jo Hwang Norwich City
18' Gele kaart Watford Gele kaart voor Jake Livermore Watford
30' Doelpunt Watford Doelpunt Ismaël Koné Watford 1-2
33' Doelpunt Watford Doelpunt Mileta Rajovic Watford 2-2
35' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Jack Stacey Norwich City
64' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Shane Duffy  Norwich City
67' Wissel Norwich City Wissel Liam Gibbs voor Adam Idah Norwich City
68' Wissel Norwich City Wissel Kellen Fisher voor Jack Stacey Norwich City
77' Doelpunt Watford Doelpunt Yaser Asprilla Watford 3-2
83' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Mileta Rajovic Watford
83' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Yaser Asprilla Watford
83' Wissel Norwich City Wissel Borja Sainz voor Christian Fassnacht Norwich City
84' Wissel Norwich City Wissel Marcelino Núñez voor Danny Batth Norwich City
94' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Dimitrios Giannoulis Norwich City
94' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Borja Sainz Norwich City
94' Wissel Watford Wissel Matthew Pollock voor Ken Sema Watford
94' Wissel Watford Wissel Matthew Pollock voor Jake Livermore Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Norwich City
Opstellingen Watford - Norwich City
De opstellingen van Watford en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Valérien Ismaël
Formatie 4-2-3-1
Coach David Wagner
Voorbeschouwing Watford - Norwich City

Watford en Norwich City treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Norwich City in de Championship vond plaats op 2 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Watford favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 9
Winst Norwich City 3
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 15e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Watford - Norwich City Opstelling Watford Opstelling Norwich City Live Watford - Norwich City Live Watford - Norwich City kijken Watford - Norwich City kijken Live Watford - Norwich City stream Watford - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Watford - Norwich City Uitslag Watford - Norwich City Statistieken Watford - Norwich City Championship 2023/2024 Watford - Norwich City wedden Watford - Norwich City gokken Watford - Norwich City Unibet