Nabeschouwing Watford - Southampton (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Watford het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Southampton (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Ché Adams, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Watford het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 96e minuut was het namelijk Rhys Healey die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Watford - Southampton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Shea Charles Southampton
45' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Adam Armstrong Southampton
46' Wissel Southampton Wissel Ryan Fraser voor Carlos Alcaraz Southampton
56' Doelpunt Southampton Doelpunt Ché Adams met assist van Adam Armstrong Southampton 0-1
59' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Porteous Watford
61' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ismaël Koné Watford
70' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Mileta Rajovic Watford
70' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Yaser Asprilla Watford
80' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Jamal Lewis Watford
80' Wissel Watford Wissel Giorgi Chakvetadze voor Ismaël Koné Watford
81' Wissel Southampton Wissel Sékou Mara voor Ché Adams Southampton
87' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Stuart Armstrong Southampton
87' Gele kaart Watford Gele kaart voor Wesley Hoedt Watford
87' Wissel Southampton Wissel Will Smallbone voor Joe Aribo Southampton
87' Wissel Southampton Wissel James Bree voor Stuart Armstrong Southampton
93' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Ryan Fraser Southampton
95' Wissel Watford Wissel Rhys Healey voor Edo Kayembe Watford
96' Doelpunt Watford Doelpunt Rhys Healey met assist van Vakoun Issouf Bayo Watford 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Southampton
Opstellingen Watford - Southampton
De opstellingen van Watford en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.