Nabeschouwing Espanyol - CP Ejido (1-0) || Copa Del Rey 2008/2009

Woensdag 14 januari 2009 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt Espanyol het woensdag 14 januari 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen CP Ejido.

Via de Espanyol - CP Ejido live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - CP Ejido (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Espanyol en CP Ejido is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Martinez. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - CP Ejido
1
0
LIVE Espanyol - CP Ejido 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - CP Ejido teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Espanyol Doelpunt R. Martinez Espanyol
28' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Ángel Martínez Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel Óscar Sielva voor M. Smiljanic Espanyol
65' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Raul Gaitan CP Ejido
68' Wissel CP Ejido Wissel Juan Lopez voor Juan Díaz CP Ejido
69' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Béranger Espanyol
77' Wissel Espanyol Wissel Valdo voor José Callejón Espanyol
77' Wissel CP Ejido Wissel Nakor voor Regal CP Ejido
82' Wissel CP Ejido Wissel Diego Cascon voor Raúl Torres CP Ejido
83' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Nakor CP Ejido
88' Wissel Espanyol Wissel Jesús Lacruz voor Nenê Espanyol
89' Gele kaart CP Ejido Gele kaart voor Juan Lopez CP Ejido
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - CP Ejido
Opstellingen Espanyol - CP Ejido

Voorbeschouwing Espanyol - CP Ejido

Espanyol en CP Ejido spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en CP Ejido in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor CP Ejido. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is CP Ejido favoriet. 1 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Espanyol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.