Nabeschouwing Racing Santander - Valencia (1-1) || Copa Del Rey 2008/2009

Woensdag 7 januari 2009 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt Racing Santander het woensdag 7 januari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Racing Santander - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - Valencia (1-1)

De Copa Del Rey 2008/2009 wedstrijd tussen Racing Santander en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Colsa. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Racing Santander dat via M. Lacen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut moest Valencia verder met een man minder nadat Vicente een rode kaart had gekregen. Het lukte Racing Santander in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 88e minuut moest Valencia verder met een man minder, nadat Miguel een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Racing Santander - Valencia
1
1
LIVE Racing Santander - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Marchena Valencia
36' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt Colsa Valencia
41' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor L. Sepsi Racing Santander
44' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Munitis Racing Santander
56' Doelpunt Racing Santander Doelpunt M. Lacen Racing Santander
56' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Maduro Valencia
56' Wissel Valencia Wissel Albiol voor H. Maduro Valencia
64' Wissel Valencia Wissel David Silva voor Miguel Angulo Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Miguel Valencia
73' Wissel Racing Santander Wissel Edu Bedia voor Toni Moral Racing Santander
76' Wissel Valencia Wissel Villa voor F. Morientes Valencia
82' Wissel Racing Santander Wissel Juanjo voor L. Sepsi Racing Santander
82' Wissel Racing Santander Wissel Marcano voor Jonathan Pereira Racing Santander
86' Rode kaart Valencia Rode kaart voor Vicente Valencia
88' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Oriol Racing Santander
88' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor Miguel Valencia
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Edu Gaspar Valencia
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Villa Valencia
89' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Del Horno Valencia