Nabeschouwing Valencia - Racing Santander (3-1) || Copa Del Rey 2008/2009

Woensdag 14 januari 2009 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2008/2009 neemt Valencia het woensdag 14 januari 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de Valencia - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Racing Santander (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Racing Santander is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Vicente. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Racing Santander dat via Colsa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Vicente dacht na 101 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 113e minuut scoorde Valencia via Joaquín, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Racing Santander
3
1
LIVE Valencia - Racing Santander 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Valencia Doelpunt Vicente Valencia
17' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Oriol Racing Santander
21' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Colsa Racing Santander
33' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Del Horno Valencia
40' Wissel Racing Santander Wissel L. Sepsi voor Oriol Racing Santander
43' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Maduro Valencia
80' Wissel Racing Santander Wissel Jorge Gonçalves voor Toni Moral Racing Santander
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Marchena Valencia
83' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor M. Lacen Racing Santander
101' Doelpunt Valencia Doelpunt Vicente Valencia
102' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Vicente Valencia
103' Wissel Racing Santander Wissel P. Luccin voor Marcano Racing Santander
112' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Munitis Racing Santander
113' Doelpunt Valencia Doelpunt Joaquín Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Racing Santander
Opstellingen Valencia - Racing Santander

Voorbeschouwing Valencia - Racing Santander

Valencia en Racing Santander spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Racing Santander in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.