Nabeschouwing Getafe - Sevilla (1-0) || Copa Del Rey 2009/2010

Woensdag 10 februari 2010 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2009/2010 neemt Getafe het woensdag 10 februari 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Getafe - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Sevilla (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Getafe en Sevilla is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Soldado. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Sevilla
1
0
LIVE Getafe - Sevilla 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Palop Sevilla
25' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Boateng Getafe
33' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Juan Cala Sevilla
37' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Navarro Sevilla
45' Wissel Getafe Wissel Cortés voor Miguel Torres Getafe
52' Doelpunt Getafe Doelpunt Soldado Getafe
57' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor C. Romaric Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel A. Duscher voor C. Romaric Sevilla
65' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Soldado Getafe
67' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Mané Getafe
71' Wissel Getafe Wissel J. Albin voor Dani Parejo Getafe
78' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Luís Fabiano Sevilla
80' Wissel Sevilla Wissel F. Kanouté voor Luís Fabiano Sevilla
83' Wissel Getafe Wissel N. Fedor voor Rafa Getafe
90' Wissel Sevilla Wissel F. Fazio voor D. Perotti Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Sevilla
Opstellingen Getafe - Sevilla

Voorbeschouwing Getafe - Sevilla

Getafe en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Sevilla in de Copa Del Rey vond plaats op 3 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 2 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Getafe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.