Nabeschouwing Málaga - Getafe (2-1) || Copa Del Rey 2009/2010

Donderdag 7 januari 2010 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2009/2010 neemt Málaga het donderdag 7 januari 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Málaga - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Getafe (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Getafe is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Apoño. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Málaga dat via Edinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Stepanov dacht na 67 minuten te scoren voor Getafe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Getafe
2
1
LIVE Málaga - Getafe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Málaga Doelpunt Apoño Málaga
21' Wissel Getafe Wissel Mario voor Mané Getafe
22' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Xavi Torres Málaga
33' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Weligton Málaga
42' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Adrián Getafe
44' Doelpunt Málaga Doelpunt Edinho Málaga
44' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Valdo Málaga
54' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Casquero Getafe
55' Wissel Málaga Wissel M. Stepanov voor Hélder Rosario Málaga
61' Gele kaart Málaga Gele kaart voor M. Stepanov Málaga
64' Wissel Málaga Wissel Toribio voor Xavi Torres Málaga
67' Eigen doelpunt Getafe Eigen doelpunt M. Stepanov Getafe
67' Wissel Getafe Wissel Pedro Rios voor Adrián Getafe
77' Gele kaart Málaga Gele kaart voor S. Benachour Málaga
78' Wissel Getafe Wissel Dani Parejo voor J. Albin Getafe
87' Wissel Málaga Wissel Fernando voor S. Benachour Málaga