Nabeschouwing Racing Santander - Atlético Madrid (3-2) || Copa Del Rey 2009/2010

Donderdag 11 februari 2010 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2009/2010 neemt Racing Santander het donderdag 11 februari 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Racing Santander - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - Atlético Madrid (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Racing Santander en Atlético Madrid is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Racing Santander. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Racing Santander op voorsprong te komen via een doelpunt van Juan Valera. Helaas voor Racing Santander werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Atlético Madrid dat via Moratón dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jurado dacht na 51 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 69e minuut werd Christian Fernández van Racing Santander met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Racing Santander het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 88 minuten spelen wist Racing Santander via Xisco Jiménez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde M. Tchité namens Racing Santander. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Racing Santander - Atlético Madrid
3
2
LIVE Racing Santander - Atlético Madrid 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Eigen doelpunt Racing Santander Eigen doelpunt Juan Valera Racing Santander
8' Eigen doelpunt Atlético Madrid Eigen doelpunt Moratón Atlético Madrid
25' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Moratón Racing Santander
44' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor M. Lacen Racing Santander
45' Wissel Racing Santander Wissel Oriol voor Jose Crespo Racing Santander
51' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Jurado Atlético Madrid
56' Wissel Racing Santander Wissel P. Diop voor Munitis Racing Santander
57' Wissel Atlético Madrid Wissel Raúl García voor Tiago Atlético Madrid
63' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Reyes Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel I. Baldé voor S. Agüero Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Simão voor Reyes Atlético Madrid
69' Rode kaart Racing Santander Rode kaart voor Christian Fernández Racing Santander
71' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Colsa Racing Santander
72' Wissel Racing Santander Wissel Serrano voor Canales Racing Santander
88' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Xisco Jiménez Racing Santander
90' Doelpunt Racing Santander Doelpunt M. Tchité Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Santander - Atlético Madrid
Opstellingen Racing Santander - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Racing Santander - Atlético Madrid

Racing Santander en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Racing Santander en Atlético Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 4 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Racing Santander te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Racing Santander. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.