Nabeschouwing Albacete - Granada (0-2) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 1 september 2010 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Albacete het woensdag 1 september 2010 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Granada.

Via de Albacete - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albacete - Granada (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Albacete en Granada is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van Geijo. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Granada dat via Geijo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Albacete - Granada
LIVE Albacete - Granada 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albacete - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Granada Gele kaart voor Álex Bergantiños Granada
38' Wissel Albacete Wissel J. De La Cuesta voor Toni Albacete
40' Doelpunt Granada Doelpunt Geijo Granada
43' Doelpunt Granada Doelpunt Geijo Granada
47' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Tato Albacete
50' Wissel Albacete Wissel Alfredo voor Núñez Albacete
60' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Antonio López Albacete
63' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Baró Albacete
65' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Kitoko Granada
65' Wissel Albacete Wissel Asen voor Fran Amado Albacete
67' Gele kaart Granada Gele kaart voor Geijo Granada
71' Wissel Granada Wissel Tariq Spezie voor Geijo Granada
79' Wissel Granada Wissel Abel Gómez voor Carlos Calvo Granada
82' Gele kaart Albacete Gele kaart voor Francisco Tarantino Albacete
83' Wissel Granada Wissel L. Muriel voor F. Orellana Granada