Nabeschouwing Barcelona - Ceuta (5-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Barcelona het woensdag 10 november 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Ceuta.

Via de Barcelona - Ceuta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Ceuta (5-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Ceuta is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Nolito. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het FC Barcelona dat via Bartra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 25e minuut kreeg Vítor Moreno van Ceuta voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ceuta de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 34e minuut scoorde Ceuta via Guzmán, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist FC Barcelona via Pedro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde Bojan namens FC Barcelona. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 68e minuut leek L. Messi te scoren voor FC Barcelona, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Ceuta
5
1
LIVE Barcelona - Ceuta 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Ceuta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Nolito FC Barcelona
7' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Bartra FC Barcelona
20' Gele kaart Ceuta Gele kaart voor Vítor Moreno Ceuta
25' Tweede gele kaart Ceuta Tweede gele kaart voor Vítor Moreno Ceuta
29' Wissel Ceuta Wissel Aridane voor David Cañas Ceuta
34' Doelpunt Ceuta Doelpunt Guzmán Ceuta
36' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Bartra FC Barcelona
39' Wissel FC Barcelona Wissel E. Abidal voor G. Milito FC Barcelona
50' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor Pedro FC Barcelona
61' Wissel Ceuta Wissel M. Gnakpe voor Ja Ceuta
63' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Bojan FC Barcelona
66' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Maxwell FC Barcelona
68' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
70' Wissel Ceuta Wissel R. Loe voor Guzmán Ceuta
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Ceuta
Opstellingen Barcelona - Ceuta

Voorbeschouwing Barcelona - Ceuta

Barcelona en Ceuta spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Ceuta in de Copa Del Rey vond plaats op 26 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ceuta slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.