Nabeschouwing Deportivo Alavés - UD Logroñés (0-1) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Deportivo Alavés het woensdag 25 augustus 2010 om 20:30 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - UD Logroñés (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo Alavés en UD Logroñés is geëindigd in een 0-1 overwinning voor UD Logroñés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 26e minuut dacht UD Logroñés op voorsprong te komen via een doelpunt van Cervero. Helaas voor UD Logroñés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - UD Logroñés
LIVE Deportivo Alavés - UD Logroñés 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Cervero UD Logroñés
31' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Nacho UD Logroñés
37' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Arpón UD Logroñés
60' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Morcillo Deportivo Alavés
61' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alaña Deportivo Alavés
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Gutiérrez voor Josete Deportivo Alavés
68' Wissel UD Logroñés Wissel Gibanel voor Cervero UD Logroñés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Calderon voor Salcedo Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Esparza voor Ivan Malón Deportivo Alavés
76' Wissel UD Logroñés Wissel Iñaki voor Arpón UD Logroñés
79' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Moya Deportivo Alavés
85' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Raúl Torres UD Logroñés
85' Wissel UD Logroñés Wissel Osado voor Alvaro del Moral UD Logroñés
90' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Iñaki UD Logroñés